Στην παιδική μου ηλικία, ασχολήθηκα για αρκετά χρόνια με την ενόργανη στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα (1997-2003). Μέσα από το πρώτο μου πτυχίο έμαθα να ερμηνεύω τις περισσότερες λειτουργίες της κοινωνίας.

To master μου (2004-2006) είναι στη Φιλοσοφία και ειδικότερα στον Νίτσε. Μελετώντας τον αμφιλεγόμενο γερμανό φιλόσοφο, έμαθα μεταξύ άλλων:

  • τη σημασία τού να πράττεις και να μην παραδίνεσαι στο έλεος κανενός “θεού”,
  • τη σπουδαιότητα τού να ζεις με υπερηφάνεια, εφόσον ζεις συνειδητά,
  • τη διαφορά μεταξύ μιας δεδομένης κοινωνικής ηθικής και της δημιουργίας μιας προσωπικής ηθικής, κ.α

Ένας από τους τρόπους έκφρασης που αγαπώ είναι το γράψιμο. Το 2008 εκδόθηκε το πρώτο μου βιβλίο “Μόναχο Φρανκφούρτη” εκδ Έψιλον (συλλογή διηγημάτων). Το 2016 δημοσιεύτηκε το δεύτερο βιβλίο μου “Η κόρη που δεν θα θέλατε να έχετε” εκδ Imαge (μυθιστόρημα).

Δασκάλα μου από το 2009-2011 υπήρξε η Εβίτα Ηλιοπούλου. H δασκάλα της  ήταν η Romana Kryzanowska, μαθήτρια του J.Pilates του ιδίου, γεγονός που στον πιλατικό κόσμο την καθιστά δασκάλα 1ης γενιάς, και εμένα κατά συνέπεια 3ης.

Μέσα από το pilates βρήκα- εμπειρικά- αλήθεια στο αρχαίο ελληνικό ρητό: “Νους υγιής εν σώματι υγιεί”.
Σήμερα (ως πιστοποιημένη δασκάλα 700 ωρών & μέλος του Ελληνικού Σωματείου Πιλάτες), νιώθω περισσότερο παρά ποτέ (και ακόμα βαθύτερα), ερωτευμένη με την πιλατική μέθοδο, καθώς και πρόθυμη να μάθω περισσότερα και να εμπλουτίσω περαιτέρω το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου.

Το να προσφέρω σε σένα λίγη ή πολλή από την νοητική και σωματική υγεία που εξασφαλίζει το pilates, όπως και λίγο από τον ενθουσιασμό και αγάπη μου γιαυτό, είναι για μένα ευχής έργο!

girl_aboutme_new